• demachiere, tonifiere, peeling enzimatic,masca termoactiva,extractii, fiola, masaj facial, masca calmanta, crema reparatoare
    *cu produse profesionale Bruno Vassari

Primavara nu este doar sezonul in care natura revine la viata, ci si al aparitiei problemelor pentru cei cu tenul sensibil. Din cauza cresterii cantitative de praf si alergeni din atmosfera, a variatiilor termice si a schimbarii spectrului radiatiilor ultraviolete, apar sau se exacerbeaza manifestari deja existente ale pielii sensibile.
Prin definitie, tenul sensibil reactioneaza in mod exacerbat la factorii externi (soare, frig, vant), la contactul cu substante din compozitia produselor cosmetice, a produselor de machiaj, sapunuri, detergenti, la poluare sau la factori interni (stres, alcool, alimentatie nesanatoasa). Aceasta hiper-reactivitate a pielii poate fi determinata genetic sau poate aparea pe o piele anterior normala, devenita astfel sub actiunea factorilor de mediu externi. Manifestarile pot fi: senzatie de piele uscata, placarde eritematoase insotite de prurit si ulterior descuamare, aparitia unor mici vezicule, senzatia de arsura la nivelul zonei afectate. Pe acest fond vulnerabil, la persoanele cu ten atopic pot aparea diverse dermatite (atopica, de contact) sau chiar eczeme.

Lasa un comentariu