De ce sa facem un tratament cosmetic profesional in fiecare luna?

Cine nu adora tratamentele faciale? Te bucuri de cateva clipe de rasfat doar pentru tine, in care te relaxezi si uiti de griji, iar tenul tau primeste atentia de care are nevoie pentru a straluci de sanatate. Si totusi, cateodata se intampla sa treaca luni bune pana sa ajungi din nou la terapie. Este bine, este rau? Raspunsul il primim de la dr. Manuela Ravescu, medic dermatolog si estetician.

Pentru ca tenul nostru sa arate impecabil si sa fie sanatos, nu trebuie sa treaca mai mult de o luna de la ultimul tratament cosmetic. Daca tenul nu are probleme deosebite si are nevoie doar de ingrijiri de intretinere, care se vor adapta in functie de starea tenului, de varsta persoanei, anotimp si tolerabilitatea la anumite produse, este suficient un tratament facial pe luna.

Daca exista probleme specifice, de exemplu acnee, defecte de pigmentare, un ten matur care a fost neglijat, atunci se vor face sedinte mai frecvente la inceput, o data la 2 saptamani, pana la reglarea starii tenului si apoi se va recurge la sedinte lunare.
Foarte importante sunt si ingrijirile la domiciliu. In afara ritualului zilnic de curatare, hidratare, protectie antisolara si suplimentare cu antioxidanti, saptamanal iti poti face acasa un mini tratament. Pentru asta ai nevoie de un produs de exfoliere, o masca si un ser, toate adaptate tipului tau de ten.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media