Beneficiile injectiilor cu acid hialuronic

vizita la medicul dermatolog

Beneficiile injectiilor cu acid hialuronic merg dincolo de refacerea volumetrica a fetei si de diminuarea ridurilor. Efectele pozitive ale acidului hialuronic sunt pozitive asupra aspectului estetic, dar mai ales asupra functionarii celulelor din piele.

Hidratarea profunda produsa de acidul hialuronic imbunatateste considerabil compozitia si pH-ul matricei extracelulare (ECM), adica a mediului ambiental in care traiesc si functioneaza toate celulele vitale din tegument. ECM va avea o compozitie apropiata de a celei din tinerete. Iar fibroblastele (celulele care produc colagen, elastina, acid hialuronic propriu) si melanocitele (celulele care produc melanina) vor fi mai bine oxigenate, hidratate si hranite.

Beneficiile injectiilor cu acid hialuronic

Astfel, aceste celule isi vor imbunatati activitatea, ceea ce va avea ca rezultat:

  • un ten mai ferm si mai elastic;
  • aspect luminos, plin de vitalitate;
  • diminuarea ridurilor;
  • uniformizarea nuantei tenului pentru ca, in timp, injectarea de acid hialuronic corecteaza si defectele de pigmentare.
acid hialuronic pentru riduri

Daca este nevoie de refacerea volumului facial sau de umplerea ridurilor, se apeleaza la produse cu acid hialuronic tip filler, cu putere de umplere si lifting. Despre tratamentul ridurilor cu ajutorul acidului hialuronic, cititi mai multe in Tratarea ridurilor cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic.

Daca nu avem nevoie de corectii sau pur si simplu dorim doar o imbunatatire a calitatii pielii, fara alte modificari, apelam la injectiile de skin booster care constau in amestecuri complexe de acid hialuronic, aminoacizi, antioxidanti sau nanoparticule de hidroxiapatita de calciu, cu rol de densificare a tegumentului.

acid hialuronic rrs long lasting

Indiferent de propunerile despre care cititi sau de nevoile pe care le identificati, este esential sa consultati un specialist inainte de a opta pentru cea mai buna solutie. Personalizarea si abordarea individualizata sunt esentiale in luarea deciziei optime.

Consultul initial si experienta medicului, precum si produsele utilizate, sunt esentiale pentru un tratament de succes. Programeaza-te acum pentru un consult la telefon 0753 028 059. Daca doresti sa afli mai multe despre procedurile disponibile in cabinetul Dr. Manuela Ravescu, vezi detalii in Estetica medicala.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media