Jalupro, hidratare profunda, beneficii imediate

biorevitalizare skin abooster

Una dintre procedurile mele preferate este biorevitalizarea cu ajutorul skin boosterelor injectabile, iar Jalupro este un produs extrem de eficient. Imi place pentru ca lucreaza atat la frumusetea, cat si la sanatatea pielii, fiind benefic pentru orice tip de ten si la orice varsta.

Jalupro, un amestec de acid hialuronic

Jalupro este un produs injectabil format dintr-un amestec de acid hialuronic nereticulat si aminoacizi. Acest amestec se realizeaza pe loc de catre medicul dermatolog, cele doua componente fiind disponibile in doua flacoane sterile separate. Astfel, se pastreaza perfect calitatile fiecarui component pentru ca pielea, dupa injectare, sa preia ingredientele la maxima eficienta.

Administrare

Jalupro se administreaza la nivelul dermului prin microinjectii care se pot plasa pe toata fata, gat, decolteu, maini.

jalupro roz

Acidul hialuronic din compozitie asigura o hidratare profunda ce nu se poate realiza cu alta procedura. Aceasta stare de hidratare imbunatatita schimba favorabil compozitia matricei extracelulare creand astfel celulelor un mediu favorabil pentru a functiona cat mai eficient.

Componenta Jalupro

Aminoacizii din compozitia Jalupro sunt glicina, leucina, prolina, histidina, adica aminoacizii care intra in compozitia colagenului. Celulele din derm, revitalizate de mediul ambiental propice, vor primi astfel si materialul pe care sa-l foloseasca pentru a sintetiza colagen.

jalupro albastru

Jalupro este disponibil in doua forme:

  • o forma care are un acid hialuronic mai fin, cu greutate moleculara mica. Acesta se adreseaza tenurilor mai tinere.
  • o forma in care acidul hialuronic este cu greutate moleculara mare, are si capacitate de umplere. Se poate folosi si pentru tratarea ridurilor, nu doar pentru revitalizarea tenului. Este creat pentru tenuri mature, foarte uscate, afectate de riduri sau pierderi de volum.

Indiferent de propunerile despre care cititi sau de nevoile pe care le identificati, este esential sa consultati un specialist inainte de a opta pentru o solutie. Consultul initial si experienta medicului, precum si produsele utilizate sunt esentiale pentru un tratament de succes. Daca doresti sa afli mai multe despre procedurile disponibile in cabinetul Dr. Manuela Ravescu, vezi detalii in Estetica medicala.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media