Gene si Sprancene

Misiunea noastra este sa tratam frumusetea in intregul ei: sa ne ocupam de corectarea trasaturilor fetei pentru a le aduce mai aproape de idealul fiecarui pacient, sa mentinem rezultatele obtinute prin tratamente cosmetice, sa accentuam frumusetea.

Facem asta si cu ajutorul machiajelor profesionale si a ochilor prin extensiile de gene fir cu fir sau sa stilizam sprancenele, care pot pune in valoare in mod extraordinar frumusetea unei figuri.

Conturul perfect

Estetica Gene si Sprancene

In secolul vitezei, unul din dezideratele doamnelor moderne este acela de a arata bine, oricand, la orice ora a zilei. Un lucru destul de greu daca stam sa ne gandim ca timpul pe care il avem la dispozitie pentru ritualurile de infrumusetare este tot mai scurt. Obligatiile si responsabilitatile devin tot mai numeroase, mai presante, iar ziua parca s-a scurtat.
Pe de o parte societatea contemporana devine tot mai exigenta cu aspectul nostru, care trebuie mentinut impecabil la orice moment al zilei, iar pe de alta parte, responsabilitatile cresc. Cresterea responsabilitatilor ma bucura, deoarece este un semn de apreciere din partea societatii.

Am demonstrat de-a lungul anilor ca suntem perfect capabile sa ne ducem indatoririle la capat si sa preluam altele noi mai grele.

Dar ce ne facem cu timpul care trebuie atent dramuit, cu prioritizarea proiectelor si a task-urilor? Oare vom fi nevoite sa restrangem timpul pe care il petrecem zilnic in fata oglinzii? Eu imi doresc sa nu fie asa, sa avem timp sa ne rasfatam zilnic, mai bine zis sa ne acordam recompensele pe care le meritam cu prisosinta dupa toate eforturile noastre.