Eximia Med si XSculpt: remodelare corporala armonioasa

cel mai bun tratament anticelulitic

Cred ca foarte multa lume interesata de frumusetea si sanatatea corpului a auzit de Eximia, considerat cel mai bun echipament estetic noninvaziv pentru slabire localizata si diminuarea celulitei. Ceea ce se stie mai putin este ca Eximia Med este echipamentul nou, realizat anul acesta, care este de doua ori mai puternic decat echipamentul clasic Eximia Platinum.

Practic, o sedinta de Eximia Med este echivalentul a doua sedinte realizate cu echipamentul clasic Eximia Platinum.

Dr. Manuela Ravescu, medic dermatolog

Eficienta Eximia Med: ce o determina

Eximia Med nu este un aparat eficient neaparat prin intensitatea parametrilor folositi (desi acestia fiind reglabili, pot ajunge la intensitati foarte mari, in functie de toleranta pacientului), ci mai ales prin sinergia celor 6 tehnologii pe care le incorporeaza. Acestea se completeaza, ajuta si potenteaza una pe alta, ceea ce face din Eximia Med cea mai buna alternativa nonchirurgicala pentru slabire localizata si remodelare corporala.

Concret, fiecare sedinta de tratament cu Eximia Med trece prin doua etape:

 • de reducere a rezervelor adipoase, realizata cu ajutorul laserului lipolitic, electroporatiei, vibratiilor si luminii rosii;
 • de stimulare a drenajului limfatic si crestere a fermitatii pielii, realizata cu masajul endermologic (vacuum in 4 faze) si radiofrecventa.

Efectele tratamentului cu Eximia Med

Efectele tratamentului cu Eximia Med sunt:

 • reducerea depozitelor de grasime localizate;
 • diminuarea celulitei;
 • stimularea drenajului limfatic;
 • stimularea sintezei de colagen si elastina in zona tratata cu cresterea fermitatii tegumentului.

Spre deosebire de dispozitivele cu ultrasunet cavitational, care distrug adipocitele, LASER-ul lipolitic din Eximia Med stimuleaza mitocondriile, deci producerea de energie, emulsioneaza grasimile, adica le descompune in bucati mici care pot fi usor preluate de celule pentru a fi transformate in energie. Acest mecanism de reducere a cantitatii de grasimi nu interfereaza deloc cu starea de sanatate a organismului.

Preluarea si consumul de grasimi sunt ajutate de drenajul limfatic realizat in partea a doua a sedintei de tratament.
Sedintele de slabire si tratament anticelulitic realizate de Eximia Med merg foarte bine combinate cu echipamentul XSculpt. Acest aparat realizeaza stimulare electromagnetica la nivelul muschilor, determinand producerea a numeroase contractii musculare. Intr-o sedinta de 30 de minute, se produc peste 20.000 de contractii musculare. Rezultatele unui astfel de „lucru” intens pentru musculatura sunt:

 • cresterea tonusului muscular, cu un aspect mult mai ferm si conturat al zonelor lucrate;
 • consumul energetic mare determina, in timp, si slabire, cu reducerea rezervelor adipoase;
 • stimularea metabolismului celular, cu imbunatatirea aspectului pielii;
 • o stare generala de bine, la fel cum apare dupa orice efort fizic placut.

Pe toata durata tratamentului cu Eximia Med si XSculpt, trebuie sa tinem cont de principiile unei vieti sanatoase:

 • aport caloric moderat cu hrana proaspata;
 • hidratare corespunzatoare;
 • intre sedintele de tratament, 30 de minute de miscare usoara sau moderata, pentru consumul grasimilor emulsionate si eliberate in circulatie.

Cum beneficiezi de tratament

In cadrul cabinetului nostru, pe langa aparatura de ultima generatie, beneficiezi de suportul si consilierea personalului de specialitate intens pregatit, cu experienta vasta in abordarea celulitei. Tratamentul este unul personalizat si incepe intotdeauna cu o consultatie initiala, in care identificam stadiul celulitei si propunem cele mai eficiente metode. Daca vrei sa afli mai multe despre celulita, citeste si Celulita, sub lupa: cum se formeaza si cum o tratam corect si eficient.

In plus, beneficiezi de pachete speciale, asa cum sunt detaliate mai jos. Despre costul procedurilor individual, afla aici.

Incepe si tu programul intensiv de slabire localizata si remodelare corporala chiar acum. Ai garantia unui rezultat vizibil si esti sigura ca ai alaturi de tine profesionisti in domeniu. Pentru programari, suna la 0753 028 059.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media