Frozen Skin in zilele de vara

Preocupare si bucurie. Sunt motivele pentru care am grija sa aduc in clinica noutatile din estetica dovedite a fi eficiente si foarte sigure. Este si cazul Frozen Skin, propunerea mea pentru zilele de vara. Hai sa vedem despre ce este vorba!

In urma acestui tratament, tenul va fi hidratat, neted si stralucitor si, in acelasi timp, te vei delecta cu o placuta senzatie de racoare. Dar ce inseamna tratamentul Frozen Skin?

Este un tratament instant de infrumusetare, non-invaziv, sigur si eficient, care se realizeaza cu ajutorul unui aparat special numit CO₂ GUN (pistolul cu dioxid de carbon). Cu ajutorul acestui aparat, se pulverizeaza la presiuni inalte si temperatura scazuta ( ~4°C) un flux puternic de CO₂. In acelasi timp, se elibereaza si ingredienti cosmetici micronizati pentru o mai buna penetrabilitate.

De ce flux de CO₂? Acest gaz prezent in mod natural in corpul nostru este folosit inca din anul 1930 in medicina, pentru tratarea arteriopatiilor obliterante periferice si a microangiopatiilor datorita efectului sau benefic asupra circulatiei sangvine in locul unde este administrat intradermic sau transcutanat. Ulterior, a fost preluata folosirea CO₂ si in estetica.

In cazul tratamentelor de rejuvenare, cu ajutorul pistolului cu CO₂ are loc un efect vasotonic. In acelasi timp, se produce o vasodilatatie reactiva a microvascularizatiei prin efect direct asupra celulelor musculare din peretele vascular.

Aceasta vasodilatatie duce la o mai buna irigare sangvina a tesuturilor, cu imbunatatirea schimburilor dintre capilare si tesut.
De la locul aplicarii, CO₂ difuzeaza in microcirculatia cutanata si musculara si stimuleaza efecul Bohr, adica mecanismul care permite transportul de CO₂ la plamani si al O₂ in tesuturi, prin disocierea oxihemoglobinei. In timp, vorbim despre cresterea oxigenarii locale si neoangiogeneza.

Tenul pacientei va beneficia de ingrediente cosmetice micronizate: acid hialuronic, fosfilipide, proteine din grau, cu efect nutritiv si hidratant.

Unde se poate aplica tratamentul? Pe toata fata, gat si decolteu, in jurul ochilor si al gurii. Practic, nu are contraindicatii, se poate realiza in orice perioada a anului, iar efectul este imediat. Dupa realizarea unei sediinte, tenul va fi mai hidratat si mai luminos cu un aspect de vitalitate, un ten pe care machiajul de ocazie se aseaza perfect.

Daca se realizeaza in terapie (6-8 sedinte – cate una saptamanal), efectul final va fi cel de lifting prin imbunatatirea texturii pielii, cresterea tonusului si elasticitatii. Totul sigur, fara efecte adverse si placut. Nu-mi ramane decat sa va urez decat zile frumoase vara si lifting racoros cu tratamentul Frozen Skin!

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media