HydroGenera

Este o combina faciala cu functii puternice de detoxifiere, lifting, indepartarea impuritatilor si imbunatatirea aspectului pielii. Datorita manipulilor high-tech, tratamentele cu Hydrogenera sunt precise, eficiente si sigure, integrand cu succes proprietatile apei si beneficiile oxigenului. Functiile pot fi folosite individual sau combinate, pentru o terapie completa.

Hidrodermabraziunea este o procedura realizata cu ajutorul unui flux puternic de apa, sub actiunea unui vacuum. Efectul principal este cel de exfoliere, dar ajuta si la curatarea porilor, putand fi un bun inlocuitor al extractiilor. De asemenea, are un capat special cu care se realizeaza infuzia de ingrediente active. Obtinem, astfel, o piele mai curata, luminoasa si mai hidratata.

Bio-Lifting este o procedura ce foloseste microcurenti, cu efect de imbunatatire a tonusului pielii, rezultand un usor efect de lifting.

Radiofrecventa hexapolara produce o caldura puternica la nivelul dermului, ce contracta fibrele de colagen si stimuleaza celulele de la nivelul dermului, pentru a produce colagen nou. Efectul este de usor lifting instant si de imbunatatire a elasticitatii pielii.

Ultrasunetele folosesc emisii sonore de frecventa joasa, cu actiune mecanica si termica. Acestea ajuta la penetrarea ingredientelor in profunzimea pielii, stimuleaza regenerarea celulara, imbunatatesc circulatia si elasticitatea pielii.

CrioLift se realizeaza cu un capat de tratament ce se raceste la temperatura de aproximativ 5 °C. Aceasta temperatura scazuta produce vasoconstrictie, reduce roseata, inflamatia, edemele si calmeaza pielea. De asemenea, ajuta la inchiderea porilor, estomparea ridurilor si imbunatatirea fermitatii pielii.
OxySpray se realizeaza cu un pulverizator special, in recipientul caruia se introduce un amestec de ingrediente active, ce sunt infuzate si penetrate in profunzimea pielii. In functie de afectiunile pielii, se folosesc substante diferite.

Masca Led este o fototerapie bazata pe 7 culori diferite, benefice in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii. Stimuleaza metabolismul, regenerarea celulara, accelereaza vindecarea, reduce eritemul, imbunatateste drenajul limfatic si ajuta la tratarea acneei.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media