HydroSkin: 7 tehnologii intr-un singur echipament

HydroSkin este o combina cosmetica cu mai multe functii, ce pot fi folosite atat individual, cat si combinate, pentru rezultate spectaculoase.

Hidradermabraziunea este o procedura realizata cu ajutorul unui flux puternic de apa, sub actiunea unui vacuum, cu ajutorul unor capete speciale. Efectul principal este cel de exfoliere, dat de jetul puternic de apa si de capatul special ce emite acest jet sub forma unui vortex. Vacuumul puternic, in combinatie cu substantele utilizate, ajuta la curatarea porilor, putand fi un inlocuitor al extractiilor. In ultima etapa, cu un capat special si anumite substante, putem face infuzie de ingrediente active. Obtinem astfel o piele mai curata, luminoasa si mai hidratata.

Microdermabraziunea exfoliaza pielea intr-un mod mecanic, cu ajutorul unor capete abrazive de diamant, sub actiunea unui vacuum. Rezultatul este o piele mai neteda, luminoasa, ajutam la curatarea porilor si imbunatatim rata de penetrabilitate a ingredientelor aplicate ulterior pe piele.

Ultrasunetele folosesc emisii sonore de frecventa joasa, cu actiune mecanica si termica. Acestea ajuta la penetrarea ingredientelor in profunzimea pielii, stimuleaza regenerarea celulara, imbunatatesc circulatia si elasticitatea pielii.
SkinScrubber este un dispozitiv sub forma unei spatule, bazat pe actiunea ultrasunetelor si a curentului galvanic. Este folosit pentru exfoliere, curatarea porilor si pentru penetrarea ingredientelor active.
Oxygen Jet, dupa cum ii spune si numele, foloseste un jet puternic de oxigen hiperbaric pentru oxigenarea celulara, penetrarea unor ingrediente active, calmarea si dezinfectarea pielii dupa extractii.
PTD (photodynamictherapy) este o terapie ce foloseste diferite tipuri de lumina pentru a trata anumite afectiuni ale pielii, precum acnee, rozacee sau riduri.

Mezoterapia virtuala are rolul de a penetra ingredientele active in profunzimea pielii.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media