Juvenus sau cum sa redai tenului aspectul tanar si functionalitatea deplina

Cu rabdare, atentie, stiinta si creativitate, putem reda tenului aspectul tanar, dar mai ales functionalitatea deplina. Un nou produs de biorevitalizare de ale carui rezultate si proprietati sunt absolut incantata este Juvenus, un gel polimerizat injectabil pe baza de polinucleotide. Afla mai multe despre el in acest material.

Ce este Juvenus

Gelul contine PDRN – polideoxiribonucleotide. Mai exact, un amestec de deoxiribonucleotide cu greutate moleculara de pana la 1500 kDa polimerizate.

Juvenus

Este disponibil in doua concentratii, pentru a se ajusta nevoilor individuale ale pacientului: Juvenus Medium si Strong.

  • Juvenus Medium imbunatateste elasticitatea pielii si previne semnele de imbatranire.
  • Juvenus Strong are aceleasi proprietati ca Medium si, in plus, capacitate de lifting.

Are un puternic efect de hidratare si antioxidant si creaza un mediu excelent pentru dezvoltarea fibroblastelor. Astfel, asigura cresterea calitatii tegumentului din punct de vedere functional, in primul rand. In al doilea rand, asigura imbunatatirea parametrilor estetici.

Juvenus: de ce este nevoie de rabdare

Ca orice procedura care vizeaza biorevitalizarea, se realizeaza in mai multe sedinte. Mai exact, 3-4 injectari, la interval de doua pana la patru saptamani. Celulele din tegument, chiar stimulate fiind si intr-un mediu prietenos, au totusi un prag de functionare.

redare aspect ten tanar

Juvenus: de ce este nevoie de atentie

Atentia este bilaterala. Mai exact, avem nevoie de atentie atat din partea medicului, cat si a pacientului. In cazul medicului, el trebuie sa fie atent cand introduce Juvenus in programul de rejuvenare si cand realizeaza procedura. Pacientul trebuie sa acorde atentie in urmarea schemei de tratament si cu privire la ingrijirile la domiciliu.

Stiinta si creativitate

Este un produs absolut inovator, cu efecte benefice asupra pielii, mai puternice decat skin boosterele care contin acid hialuronic. Desigur, fiecare produs are indicatiile sale, iar fiecare pacient este unic, ceea ce face absolut necesara realizarea unui plan de rejuvenare individualizat.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media