Despre dermopigmentare

machiaj semipermanent

In secolul vitezei, unul din dezideratele doamnelor moderne este acela de a arata bine, oricand, la orice ora a zilei. Un lucru destul de greu daca stam sa ne gandim ca timpul pe care il avem la dispozitie pentru ritualurile de infrumusetare este tot mai scurt. Obligatiile si responsabilitatile devin tot mai numeroase, mai presante, iar ziua parca s-a scurtat. Pe de o parte societatea contemporana devine tot mai exigenta cu aspectul nostru, care trebuie mentinut impecabil la orice moment al zilei, iar pe de alta parte, responsabilitatile cresc. Cresterea responsabilitatilor ma bucura, deoarece este un semn de apreciere din partea societatii. Am demonstrat de-a lungul anilor ca suntem perfect capabile sa ne ducem indatoririle la capat si sa preluam altele noi mai grele.

Dar ce ne facem cu timpul care trebuie atent dramuit, cu prioritizarea proiectelor si a task-urilor? Oare vom fi nevoite sa restrangem timpul pe care il petrecem zilnic in fata oglinzii? Eu imi doresc sa nu fie asa, sa avem timp sa ne rasfatam zilnic, mai bine zis sa ne acordam recompensele pe care le meritam cu prisosinta dupa toate eforturile noastre.

Asadar, imagineaza-ti cum ar fi daca ai avea eye-linerul perfect si discret trasat, buzele conturate si colorate, sprancenele fara cusur, iar dimineata te-ai trezi fara sa ai nevoie de machiaj? Aceste dorinte nu se indeplinesc doar pe taramul imaginatiei, ci pot deveni realitate prin realizarea unui machiaj semipermanent.

Desigur ca nu este usor sa realizam un machiaj semipermanent impecabil, nici pentru cel care il executa, nici pentru cea care il doreste. Procedura necesita timp, un buget anume, precum si suportarea unei usoare dureri in timpul efectuarii tatuajului. Rezultatul va fi, insa, imbunatatirea aspectului timp de 3 pana la 5 ani. Tocmai pentru ca este o procedura estetica ale carei rezultate dureaza atat de mult, sunt firesti ezitarile care te pot incerca inainte de a realiza asemenea schimbari. Pentru a scapa de aceste indoieli trebuie sa ceri profesionistului la care ai apelat sa iti arate cat mai multe fotografii cu munca lui, sa-i explici clar asteptarile tale si, astfel, vei vedea daca perspectivele voastre estetice coincid.

Machiajul semipermanent este aproape o forma de arta, astfel incat succesul nu este asigurat doar de o tehnica de executie impecabila. Sunt necesare un simt echilibrat al proportiilor, un gust impecabil al culorii si al formei adaptate perfect fizionomiei clientei. Mai mult decat atat, este nevoie chiar si de o perspectiva asupra viitorului, pentru ca in 5 ani trasaturile se vor modifica, astfel incat tatuajul va trebui sa preintampine aceste mici modificari, nu sa vina in contradictie cu ce va fi.
Inainte de realizarea tatuajului de ochi, buze sau sprancene, este obligatorie o consultatie in care se aleg culorile, se realizeaza masuratori atente si un desen rezultat al acestor masuratori, potrivit cu forma fetei clientei. Sa nu uiti ca aceasta procedura are cerinte igienice deosebite: acele si pigmentii trebuie sa fie sterili si de unica folosinta, iar instrumentarul si aparatul perfect igienizate.

Rezultatul va trebui sa fie cat mai natural, fara a agresa ochiul. Dupa realizarea tatuajului, la o luna de zile, se executa faza a doua a tatuajului, in care se pot realiza corectii, se completeaza forma si culoarea.

La final, iti marturisesc ca dermopigmentarea este una dintre procedurile mele estetice preferate, pe care am imbratisat-o cu toata convingerea si din tot sufletul, datorita beneficiilor pe care le aduce. Sper, astfel, ca ti-am trezit dorinta de a intra impreuna in lumea machiajului semipermanent.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media