RRS Long Lasting, produs hibrid cu actiune de skin booster si filler

acid hialuronic rrs long lasting

RRS Long Lasting este un produs hibrid, cu actiune de skin booster, dar si de filler. Vorbim despre un filler mai putin vascos, mai elastic. Principalele indicatii vizeaza atrofia si laxitatea tegumentara, fotoaging, pielea foarte deshidratata si pierderea volum facial. Despre efectele RRS Long Lasting si de ce este o optiune cu totul noua, explicam in acest articol.

RRS Long Lasting este pe baza de acid hialuronic cross linkat in concentratie de 21 mg/3 ml, combinat cu un buffer format dintr-un amestec complex de 15 aminoacizi.

Acest complex de aminoacizi are puternice actiuni antioxidante, avand rol de a proteja acidul hialuronic de degradare, prelungindu-i astfel persistenta la nivelul dermului.

RRS Long Lasting, skin booster si filler

Proprietatea produsului de a fi un skin booster este data de:

 • structura lantului de acid hialuronic, realizata astfel incat sa provoace minime reactii locale inflamatorii, dar si sa fie extrem de hidratant;
 • complexul de aminoacizi, cu rol de a stimula reactiile celulare de sinteza.
acid hialuronic long lasting

Proprietatea de filler este data de concentratia acidului hialuronic, de stabilitatea acestuia (este cross linkat BDDE) si de greutatea moleculara mare a acidului hialuronic.

Acest produs este indicat persoanelor care sufera de:

 • atrofie tegumentara;
 • laxitate tegumentara:
 • fotoaging;
 • piele foarte deshidratata;
 • pierdere volum facial din cauza varstei sau a pierderii in greutate.

Beneficiile RRS Long Lasting

Printre beneficiile notabile ale folosirii acestui produs de noua generatie, mentionam:

 • cresterea semnificativa a gradului de hidratare a tegumentului;
 • regenerarea tegumentului prin activarea reactiilor de sinteza datorita imbunatatirii hidratarii, dar si actiunii stimulante a aminoacizilor;
 • refacerea volumului facial;
 • diminuarea ridurilor prin actiunea de umplere, dar si prin imbunatatirea calitatii tegumentului.

Cum se foloseste

RRS Long Lasting se injecteaza ca un implant dermal. Exista si o schema de injectare in anumite puncte, care sunt predispuse la modificarile faciale descrise. Acestora, li se pot adauga de catre medic alte puncte, in urma analizei faciale.

Particularitatile fizionomiei si ale evolutiei pacientului sunt cele care ne dicteaza schema de injectare. Se realizeaza intre una si 3 sedinte, la distanta de o luna, in functie de gradul de afectare. Apoi, se realizeaza o sedinta de intretinere la 6 luni. Este esential ca injectarea sa fie realizata de specialisti cu experienta, in urma unei consultatii de specialitate. Pentru programari, sunati la 0753 028 059.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media