Secretul unui tratament anticelulitic eficient: Eximia Med

tratament anticelulitic eficient

Un tratament anticelulitic eficient este cel care tinteste ameliorarea mai multor modificari structurale care apar. Pornind de la acest MUST, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte sa optezi pentru un tratament sau altul. Iti explicam cum poti sa faci cea mai buna alegere.

Spuneam la inceput ca eficienta unui tratament anticelulitic deriva din capacitatea lui de a imbunatati mai multe modificari structurale. De exemplu, este bine sa scadem depozitele adipoase din zonele corporale cu celulita. In acelasi timp, raman edemul si benzile fibroase. Mai exact, prin aceasta abordare tratam doar partial celulita.

Terapiile combinate, solutia pentru un tratament anticelulitic eficient

Concluzia este ca trebuie sa realizam terapii combinate. Acestea tintesc toti factorii cauzatori si, implicit, consecintele neplacute ale celulitei. Deste fiziopatologia celulitei si modul ei de aparitie, precum si despre diferenta la barbati si femei, am scris mai multe in Celulita, sub lupa: cum se formeaza si cum o tratam corect si eficient.

cum apare celulita

O super-tehnologie care s-a dovedit a fi foarte eficienta in tratarea celulitei este cuprinsa in aparatul Eximia Med.

Etape de tratament cu ajutorul Eximia Med

Fiecare tratament cu Eximia Med trece prin doua etape:

  1. In prima etapa, actioneaza un LASER lipolitic – care activeaza consumul grasimilor – combinat cu vibratii pentru dislocarea nodulilor si ruperea benzilor fibroase si electroporatie cu substante anticelulitice.
  2. In etapa a doua, se realizeaza activarea drenajului limfatic cu masaj endermologic, ce are la baza un vacuum unic, pulsatil si radiofrecventa.

Frecventa tratamentului cu Eximia Med

In domeniul tratamentelor eficiente anticelulita, Eximia Med este o vedeta. Rezultatele utilizarii acestui aparat de catre profesionisti sunt spectaculoase. Este nevoie sa se realizeze 10-12 sedinte, cate doua sedinte pe saptamana, la inceput. Apoi, intretinerea este indicata la doua pana la trei luni. Bineinteles, chiar si vedetele ca Eximia Med au nevoie de ajutor, deci nu uitati de stilul de viata prescris mai sus.

tratament anticelulitic rapid

In cabinetul nostru, specialistii care utilizeaza Eximia Med sunt atent selectionati si special pregatiti pentru a obtine cele mai bune rezultate. Te asteptam!

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media