Tratament eficient pentru celulita: Eximia Med

Celulita este o problema estetica extrem de raspandita, determinata de mai multi factori etiologici si declansata de multi factori favorizanti. In acest articol, discutam despre factori si solutii, precum si despre un tratament eficient pentru celulita: Eximia Med, disponibil acum si in cabinetul nostru.

95% dintre femei au celulita

La baza celulitei stau numerosi factori, dintre care mentionam:

Dupa cum vedem, sunt factori morfologici si functionali foarte greu de tratat. De fapt, nu pot fi corectati in totalitate, nu pot fi schimbati, ci doar controlati. Putem ajunge la un echilibru care in exterior se va manifesta prin imbunatatirea aspectului, dar acest echilibru trebuie mentinut pe termen lung.

Obiectivele unui tratament eficient pentru celulita

Avand mai multi factori implicati in etiologia celulitei, un tratament eficient pentru celulita trebuie indreptat spre corectarea lor.

cel mai bun tratament anticelulitic

Prin urmare, optiunea de tratament are mai multe tinte:

 • scaderea depozitelor adipoase localizate;
 • indepartarea benzilor fibrozate de colagen si elastina;
 • imbunatatirea drenajului limfatic;
 • cresterea fermitatii si elasticitatii pielii.

Concluzia care se impune este ca, pentru a avea un tratament eficient pentru celulita, trebuie sa realizam terapii combinate, care sa indeplineasca toate dezideratele sau sa apelam la o tehnologie complexa. Superioritatea tratamentului cu Eximia Med se datoreaza tocmai acestei sinergii de tehnologii, mai exact 6, care se completeaza si se potenteaza perfect, rezultatele obtinute fiind extraordinare.

Eximia Med, garantia unui tratament eficient pentru celulita

Eximia Med nu este un aparat destinat pierderii in greutate, ci realizeaza remodelare corporala prin:

 • slabire localizata;
 • imbunatatirea drenajului limfatic;
 • imbunatatirea calitatii tesutului conjunctiv;
 • cresterea tonusului si elasticitatii tegumentului.

Concret, tratamentul cu Eximia Med trece prin doua etape care se realizeaza in cadrul aceleiasi sedinte:

 • prima faza de lipoliza realizata cu ajutorul laserporatiei, electroporatieisi vibratiilor;
 • a doua faza de drenaj limfatic si stimularea retelei de colagen realizata cu ajutorul masajului vacuumatic quadrifazic si radiofrecventei.

Vibra-laser-electroporatia (VLEP) sau actiunea simultana a radiatiilor LASER, electroporatiei si vibratiilor care realizeaza activarea noninvaziva a tesutului celular subcutanat (grasimea din hipoderm). Tehnologia patentata Eximia Med actioneaza selectiv asupra rezervelor adipoase si a celulitei fara efecte adverse. Rezultatul este scaderea tesutului adipos si accelerarea metabolismului, cu indepartarea rezervelor adipoase locale.

Cum se realizeaza acest lucru?

Laserul activeaza mitocondriile din interiorul celulelor adipoase si, impreuna cu principii activi introdusi prin electroporatie, determina emulsificarea trigliceridelor din celule in acizi grasi liberi si glicerol. Laserul mai are si rolul de a deschide pori prin membrana celulara, prin inversarea potentialului electric transmembranar. Aceste canale deschise de laser, impreuna cu electroporatie, favorizeaza trecerea prin derm a moleculelor lipolitice incarcate pozitiv.

Laserul utilizat in Eximia Med este un laser de frecventa joasa (Low Level Laser LLL), fiind o abordare noninvaziva si nontermica de lipoliza.

Cea de-a patra tehnologie utilizata in aceasta etapa este emiterea de lumina rosie, care stimuleaza fibroblastele sa produca colagen.

Dupa aceasta prima etapa de reducere a depozitelor adipoase, urmeaza faza de stimularea drenajului limfatic, pentru a se putea indeparta si elimina fragmentele de molecule grase rezultate in urma lipolizei. Tot in aceasta etapa, se realizeaza si stimularea sintezei de colagen deoarece un tegument fara aspect de celulita este un tegument ferm. Drenajul limfatic si imbunatatirea tesutului conjunctiv se fac cu ajutorul tehnologiei patentate MPRF adica:

 • masaj cu vacuum pulsatil in 4 faze (quadrifazic),un vacuum unic care permite lucrul inclusiv pe pielea cu fragilitate vasculara.

In acelasi timp, actioneaza si radiofrecventa bipolara rezistiva, cu rol de a imbunatati calitatea tesutului conjunctiv (stimularea sintezei de colagen).

Unicitatea si eficienta echipamentului Eximia Med vin din sinergia tuturor acestor tehnologii. Secretul nu este puterea, ci combinarea tehnologiilor, combinatii patentate Eximia Med.\

Sedinte necesare pentru un tratament eficient pentru celulita

Numarul de sedinte necesar este de 8-10-12, in functie de stadiul celulitei, si marimea rezervelor adipoase. Se fac 2-3 sedinte pe saptamana (ideal 3), pana la obtinerea rezultatului dorit, apoi o sedinta/luna de intretinere. Sedintele de terapie Eximia Med trebuie insotite de:

 • miscare usoara 30 de minute in fiecare zi;
 • hidratare 2 litri/zi;
 • regim alimentar usor, preferabil sarac in grasimi (salate, carne slaba, fructe, lactate degresate sau cu grasime putina).

Un regim de viata sanatos este absolut obligatoriu pentru ca un aparat, oricat de exceptional, nu poate lupta cu excesul caloric, sedentarismul sau alte obiceiuri nesanatoase. Chiar daca poate, nu are rost sa stricam pe o parte ce facem bine pe alta!

tratament eximia in bucuresti

Tot tratament patentat Eximia Med este si terapia de 7 zile, adica un sedinta/zi timp de 7 zile, un tratament intensiv, dar cu rezultate bune, pentru persoanele care nu au la dispozitie o luna si jumatate – doua pentru a-si imbunatati aspectul.

In final, dar nu in ultimul rand, Eximia Med este cel mai performant echipament cunoscut actualmente de inlaturare a rezervelor adipoase localizate care de obicei sunt foarte rezistente la sport si la dieta. Reducerea tesutului adipos nu este doar o chestiune de estetica, ci de imbunatatirea starii de sanatate. Tesutul gras in cantitati care depasesc normalul determina rezistenta la insulina care, in timp, se transforma in diabet zaharat tip 2, hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare. Reducerea cantitativa a acestor depozite adipoase va fi cu efect benefic nu doar asupra esteticii, dar si a starii de sanatate pe termen lung.

Eximia Med ilustreaza mai bine decat orice terapie conceptul de healthy beauty!

Sa fiti frumosi si sanatosi!

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media