Impachetari corporale: eficienta maxima pentru tonus si elasticitate

piele hidratata si ferma

Orice tratament de slabire localizata si de tratare a celulitei trebuie sa contina si terapie pentru cresterea fermitatii si a starii de hidratare a tegumentului. Departamentul nostru de remodelare corporala ofera gama completa de servicii pentru remodelare corporala, inclusiv impachetari corporale, dar si inovatiile momentului – Eximia Med si XSculpt.

Impachetari corporale: indicatie si rezultate

Nu este suficient sa pierdem kilograme si centimetri daca pielea nu are un tonus bun si elasticitate, daca nu are un aspect placut, prin hidratare corespunzatoare.

impachetari corporale

Unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru cresterea calitatii pielii sunt impachetarile corporale. Ele au efecte imediate, dar si pe termen lung. In functie de produsele folosite si schema de tratament, impachetarile corporale contribuie la:

  • cresterea tonusului si elasticitatii tegumentului;
  • efect lipolitic local (slabire localizata);
  • stimularea drenajului limfatic;
  • diminuarea celulitei.

Remodelare corporala: impachetarile corporale, impreuna cu Eximia Med si X Sculpt

Impachetarile corporale se pot folosi impreuna cu presoterapia, cu Eximia Med sau cu X Sculp. Intotdeauna, tratamentele combinate sunt mai eficiente. Despre toate acestea, poti afla mai multe din articolul Eximia Med si XSculpt: remodelare corporala armonioasa.

impachetari corporale bucuresti

Eximia Med poseda 6 tehnologii sinergice, care contribuie inclusiv la cresterea calitatii pielii, dar daca tratamentele Eximia Med se combina cu impachetarile, rezultatele sunt mai rapide si mai evidente.

Pentru un plan personalizat, apeleaza la cei mai buni specialisti, cu rezultate reale si estimari oneste. Totodata, fii pregatita sa iti ajustezi stilul de viata pentru rezultate optime.

Noutati

Ai intrebari?

Ne poti contacta prin telefon sau lasa-ne un mesaj pe mail sau pe social media