Noutati in Healthy Beauty

Suntem aici pentru a-ti prezenta noutatile momentului in cosmetica. cele mai noi proceduri si tehnici avangardiste iti stau la dispozitie. folosite de profesionisti, au rezultate spectaculoase.

CryoTouch. Sistem pentru Lifting, Reconturare faciala si Mezoterapie Virtuala

CryoTouch este cel mai performant si avansat concept estetico-medical pentru refacerea conturului facial. Prin actiunea a doua tehnologii unice, acest aparat revolutioneaza complet terapiile cosmetice, iar rezultatele obtinute sunt uimitoare.

CrioRF™ combina, dupa cum ii spune si numele, efectele crioterapiei cu cele ale radiofrecventei bipolare. Astfel, se stimuleaza formarea de noi fibre de colagen prin caldura puternica produsa de radiofrecventa, mentinand suprafata pielii la temperaturi scazute, prin criogenie. Se poate lucra astfel radiofrecventa cu intensitati mult mai mari, fara a exista riscul supraincalzirii pielii.

HydroSkin: 7 tehnologii intr-un singur echipament

HydroSkin este o combina cosmetica cu mai multe functii, ce pot fi folosite atat individual, cat si combinate, pentru rezultate spectaculoase.

Hidradermabraziunea este o procedura realizata cu ajutorul unui flux puternic de apa sub actiunea unui vacuum, cu ajutorul unor capete speciale. Efectul principal este cel de exfoliere, dat de jetul puternic de apa si de capatul special ce emite acest jet sub forma unui vortex. Vacuumul puternic, in combinatie cu substantele utilizate, ajuta la curatarea porilor, putand fi un inlocuitor al extractiilor. In ultima etapa, cu un capat special si anumite substante, putem face si infuzie de ingrediente active. Obtinem astfel o piele mai curata, luminoasa si mai hidratata.

HydroGenera

Este o combina faciala cu functii puternice de detoxifiere, lifting, indepartarea impuritatilor si imbunatatirea aspectului pielii. Datorita manipulilor high-tech, tratamentele cu Hydrogenera sunt precise, eficiente si sigure, integrand cu succes proprietatile apei si beneficiile oxigenului. Functiile pot fi folosite individual sau combinate, pentru o terapie completa.

Hidrodermabraziunea este o procedura realizata cu ajutorul unui flux puternic de apa, sub actiunea unui vacuum. Efectul principal este cel de exfoliere, dar ajuta si la curatarea porilor, putand fi un bun inlocuitor al extractiilor.